|
Nu esti logat.
Ati consumat vreodata?:|-2#20 2007-02-15 23:09:42
Re: ati consumat vreodata?:|
Si pentru mine a fost....dar dupa 5 ani de consumat zilnic cate 2 l am reusit sa ma las...dupa ce am lesinat in baie...si la analize a reiesit ca ficatul meu arata ca dupa o hepatita...si asta doar din cauza la cola + cateva problemute cu inima (si cofeina nu face bine la inima). Acu mai beau...dar doar ocazional. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-02-15 23:11:06) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #21 2007-02-15 23:17:38
Re: ati consumat vreodata?:|si eu beau cate 2 l de cola pe zi.....iar cel mai rau e,ca de cate ori am incercat,niciodata nu m-am putut lasa....si stiu ca nu e bine deloc...dar mi-e rau fara... Offline #22 2007-02-15 23:29:34
Re: ati consumat vreodata?:|timeea...fa-ti analize..si cand vezi cum iti ies te convingi singura sa te lasi. La mine doar asta a mers. Plus ca ma batea (la cap sa nu se inteleaga altceva) puiutul meu daca mai vedea vreo sticla de cola. Ca s-a speriat si el cand l-am sunat sa-i zic ca am lesinat in baie....in 5 minute era la mine... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #23 2007-02-16 00:22:09
Re: ati consumat vreodata?:|Eu am fumat o data... A fost ok pe moment apoi mi s-a facut rau. Sincer, nu as mai vrea sa incerc... o data a fost suficient. Mi-am satisfacut cat de cat curiozitatea. Carpe diem! Offline #24 2007-02-16 02:00:25
Re: ati consumat vreodata?:|eu fumez(a se intelee ca tigari normale)...mi-e suficient! si asa nu-mi ajung banii+ca nici nu ma tenteaza! Ultima oara a fost editat de ionela (2007-02-16 02:01:02) Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-16 10:06:24
Re: ati consumat vreodata?:|eu personal sunt impotriva drogurilor dar ... pe vremuri, cand aveam creier de gaina si n-aveam cu ce gandi "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #26 2007-02-16 10:28:30
Re: ati consumat vreodata?:|da! Offline #27 2007-02-16 10:32:19
Re: ati consumat vreodata?:|n-am incercat niciodata si nici n-am de gand desi am amici care fac chestia asta. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #28 2007-02-19 11:35:49
Re: ati consumat vreodata?:|dar ceai de marar ati consumat? Offline #29 2007-02-19 11:38:20
Re: ati consumat vreodata?:|mimi, care e legatura dintre marar si droguri? da si asta dependenta? Nobody home Offline #30 2007-02-19 13:21:42
Re: ati consumat vreodata?:|Tipul de care am fost eu indragostita 3 ani luase heroina timp de 2ani jumate...si cand a decis ca e timpul sa se lase a stat inchis in casa, legat in prima saptamana, a luat nush ce pastile de la doctor ca sa ii fie mai usor, si a slabit 25 de kg (ajunsese la 43 de kg..la 1.82m)...si de atunci nu s-a mai drogat..mai fumeaza din cand in cand si trage codeina, dar atat... cat despre mine, ma prosteam cu prietenii cand eram mai fara creier..si trageam prenandez cert e ca acum ma ingrozesc cand ma gandesc la cum ma simteam dupa..iar cate o tigara tot am mai fumat..nu creeaza dependenta.cert e ca acum m-am lasat de toate..adica efectiv nu au sens , si nu vreau sa mi distrug sanatatea pentru niste senzatii de moment. Cocorosie! Offline #31 2007-02-19 14:27:34
Re: ati consumat vreodata?:|Singurul drog pe care il consum e tzigara ... am incercat sa fumez dintr-un Joint, dar nu ca as fi vrut neaparat sa vad ce senzatie e ... ci sa le arat colegilor mei "experimentati" ca nu sunt in stare de nimic ... am tras 3 fumuri, a fost mai nasol decat atunci cand am incercat sa trag fum dintr-o foaie aprinsa in forma de tzigara ( nu incercati !! ), m-a durut gatul ingrozitor ... si nu am simtit absolut nimic in afara de durerea din gat ... si nu e adevarat ca daca tragi prima oara nu simti nimic, mai era cineva langa mine care mai fumase si a avut aceleasi "trairi" ca si mine ... personal mi se par niste balarii .... vrei sa te droghezi? toarna alcool in tine, pe ala barem il dai afara cand vomiti ... dar drogurile sunt useless ... mai si costa o gramada si nu se merita .. parerea mea Nimic nu e fara folos Offline #32 2007-02-19 16:14:05
Re: ati consumat vreodata?:|Nu am incercat droguri si nici nu am de gand,nu fumez si rar mai beau cate un pahar de vin rosu facut de tata:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-02-19 22:05:19
Re: ati consumat vreodata?:|io tre sa ma las de fumat!!! pt inceput mi-am propus sa incerc sa fumez mai putin (k vreau sa si slabesc si sa nu compensez lipsa tigarilor cu mancare ) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #34 2007-02-20 15:23:59Re: ati consumat vreodata?:|eu fumez...destul de mult din pacate...as trage un joint, macar asha din curiozitate...ceva mai tare nu, ptr k mi-e frica...mai am prieteni de varsta mea care pe la 14-15 ani bagau in el diazepame cu alcool(vodca de obicei)...deci pe bune luau vreo 4-5 diazepame cu 1/4 de sticla d un litru si dup-aia nu mai stiau de ei...am fost si eu tentata la un mom dat dar dupa ce am citit pe un forum k de la o combinatie de-asta poate sa te lase inima am zis mai bine nu...prefer ceva care te omoara incet kiddin' Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #35 2007-02-20 15:51:57
Re: ati consumat vreodata?:|nu am consumat si nici nu ma gandesc sa fac asta.am avut o multime de probleme de orice fel,am si voi mai avea dar in nici un caz nu voi dori sa le "rezolv"prin a ma imbata sau droga.nu fumez,nu beau alcool(nici macar sampanie,vin alb dulce sau bere)si nici nu am prieteni,amici,colegi care se drogheaza deci nu am nici o curiozitate.am citit insa foarte mult despre efectele secundare atat pe termen scurt,cat si pe termen lung si m-am ingrozit.nici daca ar trebui sa demonstrez ca sunt "cool"sau ca merit sa intru in nush ce gasca(don't want to)nu as face-o pentru ca nu se merita.a!!uitasem:nici bani nu am(poate prima oara si a doua e gratis,dar dup-aia te "vaneaza"). Offline #36 2007-07-04 20:40:39
Re: ati consumat vreodata?:|eu una nu prea am mai auzit foarte multe in ultimul timp referitor la asta... nici macar pe la TV... Mai exista traficul de care se tot vorbea pe langa scoli, prin cluburi? E ceva la moda? Eu nu prea frecventez cluburile, insa anul trecut la mare, de 1 mai intr-un club relativ select m-am socat, erau si la fete si la baieti "exemplare" care abia se tineau pe picioare, unele mai vesele, altele se targeau de nas, niste tipi vomitau din picioare pur si simplu Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #37 2007-07-04 21:01:09Re: ati consumat vreodata?:|inainte sa intru eu la liceu se auzea ca in Vasile Alescandri sunt numai drogatzi, ca se trage pe nas in ore, ca in baie se gasesc constant seringi etc...aiurea, am stat 4 ani in CNVA si nu am vazut picior de drogat... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #38 2007-07-05 13:54:13
Re: ati consumat vreodata?:|eu nu sunt dependenta de ciocolata,dar de cola da:D .in schimb daca as fi fost fumatoare probabil ca as fi incercat niste iarba sa vad cum e Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|